شما اینجا هستید
اخبارکیش » بازدید بی‌سابقه ۳۰ هزار نفری از نمایشگاه کتاب کیش/ فروش بیش از ۳۹ هزار جلد کتاب

به گزارش پایگاه خبر تحلیلی اندیشه کیش، داود رادمند در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، از آیین اختتامیه پنجمین نمایشگاه کتاب کیش در جمعه شب (۱۹ بهمن‌ماه) خبر داد و افزود: کیشوندان استقبال بی‌سابقه‌ای از این نمایشگاه داشتند.

دبیر اجرایی پنجمین نمایشگاه کتاب کیش بیان کرد: این نمایشگاه در سالن شماره ۳ مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی کیش به وسعت ۷ هزار مترمربع و با بیش از ۱۷ هزار عنوان کتاب با آثار بیش از ۳۰۰ ناشر در چهار محور کودک و نوجوان، عمومی، کمک‌آموزشی و دانشگاهی و زبان، با تازه‌های نشر کشور، میزبان کیشوندان و گردشگران بود.

وی اضافه کرد: در حاشیه نمایشگاه نیز رونمایی کتاب «قصه‌های جزیره» مجموعه داستان ۳۰ دانش‌آموز از مدارس مختلف و رده سنی کودک و نوجوان، داستان نویسی، تصویرگری کتاب کودک، قصه‌گویی، شاهنامه خوانی، معرفی، نقد کتاب، برنامه‌های علمی، زیست محیطی و مسابقه سخنوری به زبان انگلیسی به همت سرای اهل قلم نمایشگاه برگزار شد.

رادمند همچنین گفت: طبق هماهنگی با اداره‌کل آموزش و پرورش کیش، دانش‌آموزان مقاطع تحصیلی شامل ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر از ۵۰ مدرسه موجود جزیره در قالب اردوی فرهنگی طی ۵ روز از ۱۳ تا ۱۷ بهمن‌ماه، روزی بیش از ۲ هزار دانش‌آموز از نمایشگاه کتاب بازدید کردند.

داود رادمند با سپاس از مدیران سازمان منطقه آزاد کیش، مدیران خانه کتاب ایران و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به موجب تنوع آثار، کمیت و کیفیت کتاب ها، یارانه حمایتی ۵۰ درصدی و …، عنوان کرد: این خرید قابل توجه قطعاً به بالا رفتن سرانه مطالعه کتاب در کیش کمک شایان توجهی خواهد کرد.

پنجمین نمایشگاه کتاب کیش از یازدهم تا نوزدهم بهمن (۱۴۰۳) پذیرای مخاطبان و عاشقان کتاب و مطالعه بود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش