شما اینجا هستید
اخبارکیش » حضور فعال جزیره کیش در سومین نمایشگاه بین المللی اوراسیا

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در این نمایشگاه که با حضور ۲۲۷ شرکت کننده داخلی و خارجی از ۳ تا ۶ اسفند ماه در تهران برگزار می شود سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت های تابعه این سازمان آخرین فرصت های سرمایه گذاری را در حوزه های تجاری، اقتصادی، گردشگری و عمرانی ارائه می کنند.

در این نمایشگاه، شرکت های ایرانی و شرکت کنندگانی از کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا و ازبکستان حضور دارند.

گفتنی است اتحادیه اقتصادی اوراسیا شامل بلاروس، قزاقستان، روسیه، قرقیزستان و ارمنستان است. اعضای ناظر این اتحادیه جمهوری اسلامی ایران، ازبکستان، مولداوی و کوبا هستند.

شایان ذکر است سومین نشست توسعه روابط اقتصادی ایران با اتحادیه اقتصادی اوراسیا نیز در حاشیه برگزاری این نمایشگاه برپا می شود.

علاقمندان می توانند برای بازدید از غرفه سازمان منطقه آزاد کیش از درب غربی نمایشگاه به سالن B غرفه های شماره ۳۸ b مراجعه کنند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش