شما اینجا هستید
اخبارکیش » توصیه وزیر ورزش به راه اندازی کرلینگ در جزیره کیش

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از مهر، نشست کارشناسی فدراسیون اسکی روز گذشته با حضور وزیر ورزش در محل وزارت ورزش برگزار شد.

در این نشست عملکرد تیم‌های ملی اسکی مردان و زنان برای شرکت در بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۶ میلان و کورتینا دامپتزو بررسی شد. مهم‌ترین مورد بحث در نشست با فدراسیون اسکی، کمبود سخت‌افزار، پیست یخی و عدم اعزام به اردوهای تدارکاتی بین‌المللی بود که اهالی این رشته در صحبت‌هایشان به آن اشاره کردند.

وزیر ورزش و جوانان در واکنش به این صحبت‌ها گفت: باید بپذیریم که در منطقه خشکی زندگی می‌کنیم و تغییرات اقلیمی و گرم شدن زمین نیز نقش زیادی در کمبود بارش‌ها دارد اما با این حال، این مسائل دلیلی نمی‌شود که تدبیر نکنیم. باید فضای اسکی کشور را تغییر بدهیم و آن را توسعه دهیم. اول از همه در حوزه زیرساختی ساختار درست ایجاد کنیم.

وی تاکید کرد: باید یک طرح جامع ایجاد کنیم و در شهرهایی مثل بروجن و اردبیل که به لحاظ شرایط آب و هوایی ظرفیت احداث پیست یخی دارند، ظرفیت گردشگری ایجاد کنیم تا از این طریق بخش خصوصی را پای کار بکشانیم. هرچند که معتقدم باید در این زمینه وزارتخانه‌های دیگر هم بسیج شوند تا گامی بلند برداشته شود.

وزیر ورزش و جوانان به موفقیت‌های رشته‌های سالنی در اسکی هم اشاره کرد و گفت: کسی که می‌خواهد در ورزش کار کند باید عاشق باشد. ما می‌بینیم که در حال حاضر رشته‌های اسکی روی یخ که سالنی است، این روزها پیشرفت زیادی کرده است. افرادی که آمدند و تشکیلات این رشته را راه‌اندازی کردند، همه‌جوره مایه گذاشتند. در ورزش باید عاشق باشی تا به موفقیت برسی. کرلینگ یکی دیگر از رشته‌های سالنی و زیرمجموعه فدراسیون اسکی است که علاقه‌مندان خاص خودش را دارد. باید از این رشته‌های جدید حمایت شود تا جوانان بیشتر به سمت آن‌ها جذب شوند. باید رشته‌هایی نظیر کرلینگ را در مناطق آزاد نظیر جزیره کیش راه‌اندازی کنیم تا مخاطب‌پذیری اسکی افزایش یابد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش