به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت کیش، کلاس بازآموزی با موضوع پیشگیری از بیماریهای منتقله از طریق پشه آئدس و آشنایی با علائم تب دانگی در سالن اجتماعات شهید همت مرکز خدمات جامع سلامت بوعلی برگزار شد.
این دوره آموزشی با توجه به مشاهده مواردی از تب دانگی در بندر لنگه و تأکید بر اهمیت ارجاع سریع افراد با علائم مشکوک جهت انجام آزمایش، از اهمیت ویژهای برخوردار بود که با حضور تمامی پرسنل بهداشت در این کلاس برگزار شد .
نیلوفر صفری، کارشناس واحد مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت، بهعنوان مدرس این دوره، مطالب مهمی را در خصوص راههای پیشگیری و شناسایی زودهنگام بیماری ارائه کرد. در این کلاس، پیشآزمون و پسآزمون برای ارزیابی میزان یادگیری شرکتکنندگان برگزار شد.
در این جلسه، بر ضرورت فعالیت و تلاش مستمر مراقبان سلامت و کارشناسان بهداشت محیط در امر آموزش تأکید شد. همچنین به دلیل خطر بالای انتقال تب دانگی، بر افزایش آموزشهای چهره به چهره توسط مراقبان سلامت به عموم مردم تأکید جدی صورت گرفت.
- نسرین فائق
- کد خبر 52277
- اجتماعی , اخبارکیش
- بدون نظر
- پرینت




