شما اینجا هستید
اخبارکیش » ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، روز جمعه ۲۱ شهریور ۱۴۰۴ فرودگاه بین‌المللی کیش میزبان ۸۸ پرواز رفت و برگشت بود و نزدیک به ۱۲ هزار مسافر تردد کردند. این تعداد پرواز به‌عنوان بالاترین آمار ثبت‌شده در طول تابستان امسال اعلام شده است.

جشنواره تابستانی کیش با شعار (تابستونتو بیار کیش) از ۱۰ مرداد آغاز شده و تا ۲۰ آبان ادامه دارد. این جشنواره با هدف افزایش نشاط اجتماعی، رونق گردشگری و حمایت از فعالان اقتصادی جزیره برگزار می‌شود.

بر اساس برنامه‌های این رویداد، تخفیف‌هایی تا ۸۰ درصد در هتل‌ها و مراکز اقامتی ارائه می‌شود و مراکز خرید، رستوران‌ها و مجموعه‌های تفریحی نیز بسته‌های ویژه‌ای برای گردشگران در نظر گرفته‌اند. همچنین، قرعه‌کشی‌های هفتگی با جوایز ارزنده و اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری برای خانواده‌ها و مسافران جزیره پیش‌بینی شده است.

ثبت بیشترین پرواز تابستانی و جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز، نشان‌دهنده استقبال گسترده گردشگران از جشنواره و نقش این رویداد در رونق سفر به جزیره کیش است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش