شما اینجا هستید
اجتماعی » پلمپ واحد غیرمجاز دندانپزشکی در کیش

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت ،دکتر محمد رضا‌نیا، سرپرست مرکز بهداشت کیش، اعلام کرد: یک واحد غیرمجاز دندانپزشکی ، توسط بازرسان مرکز بهداشت و با همکاری اداره اماکن، شناسایی و پلمپ شد.

دکتر رضا‌نیا در این خصوص اظهار داشت: در راستای نظارت مستمر بر مراکز ارائه‌دهنده خدمات سلامت و به منظور حفظ ایمنی و سلامت ، این واحد دندانپزشکی به دلیل نداشتن مجوزهای قانونی لازم جهت فعالیت و همچنین عدم حضور دندانپزشک ، شناسایی و سریعاً اقدام قانونی برای پلمپ آن صورت پذیرفت.

وی بر لزوم رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و درمانی در تمامی مراکز درمانی تأکید کرد و افزود: فعالیت هرگونه واحد دندانپزشکی یا درمانی بدون اخذ مجوزهای رسمی و نظارت کارشناسان بهداشت، تهدیدی جدی برای سلامت عمومی محسوب می‌شود و مرکز بهداشت کیش در برخورد با متخلفین قاطعانه عمل خواهد کرد.

سرپرست مرکز بهداشت کیش در پایان از کیشوندان و گردشگران خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی یا فعالیت غیرمجاز در مراکز درمانی، مراتب را از طریق سامانه شکایات ۱۹۰ گزارش دهند.

وی خاطرنشان کرد: کلیه مراکز درمانی دارای مجوز، به طور مستمر توسط کارشناسان بهداشتی مرکز کنترل می‌شوند تا اطمینان حاصل شود که خدمات با استانداردهای ایمنی و بهداشتی ارائه می‌گردد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش