شما اینجا هستید
اخبارکیش » زمزمه‌ی انتصاب در آموزش و پرورش کیش

در شرایطی که نظام آموزشی کیش با حجم بالایی از نارضایتی‌ها و چالش‌های جدی روبه‌روست، انتظار می‌رفت سازمان منطقه آزاد کیش با رویکردی اصلاح‌محور، اقدامی جدی برای بازگرداندن ثبات، اعتماد و کیفیت به مجموعه آموزش و پرورش انجام دهد. اما متأسفانه نه‌تنها نشانه‌ای از بهبود دیده نمی‌شود، بلکه روند نزولی بسیاری از شاخص‌های آموزشی با سرعتی نگران‌کننده ادامه دارد.

در این میان، بعد از رفتن ناگهانی عباس افروخته، طرح دوباره نام یکی از مسئولان دوره مدیریت سابق—شخصی که بخش قابل توجهی از فرهنگیان نسبت به عملکرد او در آن دوره و دوران اخیر، ناراضی بوده‌اند—به‌عنوان گزینه احتمالی ریاست آموزش و پرورش، موجی از نگرانی و تعجب را ایجاد کرده است.

عملکرد او در دوره مسئولیت قبلی با انتقادهای فراوانی همراه بود؛ از کاهش انگیزه معلمان و ایجاد فضای بی‌اعتمادی تا تصمیم‌های غیرتخصصی و سلیقه‌ای در ساماندهی نیروها که نتیجه‌ای جز بی‌عدالتی، سردرگمی و افت کیفیت آموزشی نداشت. بسیاری از فرهنگیان معتقدند برخوردهای غیرحرفه‌ای و فضای تنش‌آلود این دوره، آسیب‌های جدی بر بدنه آموزش و پرورش وارد کرد.

اکنون و در حالی که انتظار می‌رفت افرادی با کارنامه روشن، رویکرد حرفه‌ای و توان مدیریتی بالا برای این مسئولیت خطیر معرفی شوند، شنیده‌ها از حضور این فرد با حمایت افرادی در مزکز استان، برای مصاحبه در وزارتخانه حکایت دارد؛ اقدامی که طبیعی است با واکنش اعتراضی و نگرانی فرهنگیان همراه شود.

از مدیرعامل محترم سازمان منطقه آزاد کیش و سایر مسئولان مرتبط انتظار می‌رود در انتخاب مدیر آینده آموزش و پرورش کیش، بیش از هر چیز صدای فرهنگیان، کارنامه واقعی افراد و اصل شایسته‌سالاری را ملاک قرار دهند. بازگشت چهره‌هایی که محصول دوره مدیریت گذشته و عامل بخش مهمی از بی‌نظمی‌ها و نارضایتی‌ها بوده‌اند، نه‌تنها گرهی از مشکلات باز نخواهد کرد، بلکه روند فرسایشی موجود را عمیق‌تر خواهد ساخت.

آینده آموزش فرزندان این جزیره در گرو تصمیم امروز شماست.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش