شما اینجا هستید
اجتماعی » دستگیری کلاهبردار میلیاردی در کیش

فرمانده انتظامی ویژه و دریابانی کیش از دستگیری یک کلاهبردار حرفه ای که با ارائه چک های بی پشتوانه اموال مردم را تصاحب و بیش از چند سال متواری شده بود؛ در این جزیره خبر داد.

سرهنگ  ” نبی اله قاسمی ”  در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی ارسال چندین فقره پرونده نیابتی از  دادسرا های استان های مختلف کشور  مبنی بر کلاهبرداری با ارائه چک های بی پشتوانه و تصاحب اموال مردم در نقاط مختلف کشور؛ موضوع سریعا در دستور کار عوامل انتظامی این فرماندهی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران کلانتری ۱۱ کیش با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی محل اختفای این متهم متواری در جزیره شدند و پس از هماهنگی های قضایی طی یک عملیات ضربتی و هوشمندانه وی را در مخفیگاهش دستگیر و به یگان انتظامی انتقال دادند.
سرهنگ قاسمی با اشاره به اعتراف متهم به ۱۵۰ میلیارد ریال  کلاهبرداری به روش موصوف و معرفی وی به مراجع قضایی در خاتمه گفت: کسبه محترم در خرید و فروش های چکی، حتماً از اصالت چک و سوابق صادر کننده چک اطمینان حاصل کنند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش