شما اینجا هستید
اخبارکیش » تقویت همکاری‌های منطقه‌ای در حوزه هوانوردی و گردشگری میان کیش و عمان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش، فرودگاه بین‌المللی کیش میزبان هیئتی عالی‌رتبه از سلطنت عمان بود؛ هیئتی متشکل از نمایندگان سازمان هواپیمایی کشوری عمان (CAA)، شرکت فرودگاه‌های عمان (Oman Airports Company)، شرکت Transom و جمعی از مدیران ارشد بخش خصوصی صنعت هوانوردی این کشور.

این بازدید با هدف بررسی ظرفیت‌های مشترک و توسعه همکاری‌های منطقه‌ای در حوزه هوانوردی، عملیات فرودگاهی، آموزش و سرمایه‌گذاری انجام شد و طرفین در جریان دیدارهای تخصصی، درباره زمینه‌های همکاری دوجانبه و فرصت‌های پیش‌رو به گفت‌وگو پرداختند.

در چارچوب این برنامه، هیئت عمانی از موزه میراث فرهنگی کیش نیز بازدید کرد؛ بازدیدی که با هدف آشنایی با ظرفیت‌های فرهنگی جزیره و بررسی نقش هم‌افزای میراث فرهنگی و اتصال هوایی در توسعه پایدار گردشگری و رشد اقتصادی صورت گرفت.

بر اساس این گزارش، گفت‌وگوهای انجام‌شده بیانگر رویکرد مشترک دو طرف برای تقویت اکوسیستم هوانوردی منطقه‌ای و استفاده از ظرفیت‌های کیش به‌عنوان یکی از نقاط مهم اتصال هوایی در منطقه است. این دیدار می‌تواند زمینه‌ساز همکاری‌های عملیاتی و سرمایه‌گذاری مشترک در آینده نزدیک باشد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش