شما اینجا هستید
دسته‌بندی نشده » برگزاری جلسه مشترک هیات‌های ورزشی کیش با اعضای فراکسیون ورزش مجلس و وزیر ورزش و جوانان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از وزارت ورزش و جوانان، صبح امروز در سالن همایش‌های جزیره کیش جلسه مشترک دکتر سید حمید سجادی، مهدی کشاورز، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، تعدادی از اعضای فراکسیون ورزش مجلس و روسای هیات‌های ورزشی این جزیره برگزار شد.

در ابتدای این نشست رضا شجیع مدیرکل حوزه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گزارشی از فعالیت‌های این سازمان برای اجرا همزمان با برگزاری جام جهانی ٢٠٢٢ ارائه کرد. تسهیل ورود تماشاگران و گردشگران خارجی به کیش، بهبود کیفیت و تقویت زیر ساخت‌های ارتباطی، ارائه سیم کارتهای گردشگری به گردشگران خارجی، تعیین جزیره کیش به عنوان هاب پروازی و … از جمله اقدامات انجام گرفته از سوی سازمان منطقه آزاد کیش بود که تشریح شد.

در ادامه برخی از روسای هیات‌های ورزشی جزیره کیش مشکلات و پیشنهادهای خود را برای اداره هر چه بهتر ورزش این جزیره ارائه کردند.

همچنین رییس فدراسیون نجات غریق و غواصی که در جلسه حضور داشت ضمن ارائه گزارشی از ٧٠٠ نجات یافته در دو استان مازندران و گیلان از ١۵ خرداد، به اختصاص «اعتبار ویژه» برای ساماندهی سواحل با دستور رییس جمهور اشاره کرد و گفت: در تاریخ ورزش کشور چنین حمایتی از سوی وزیر ورزش بی سابقه بوده که چنین موضوعی با پیگیری‌های انجام گرفته در هیات دولت مطرح شود و با دستور رییس جمهور محترم اعتباری ویژه اختصاص پیدا کند.
حیدری افزود: امیدواریم تا اواسط مرداد بحث ایمن‌سازی سواحل انجام گیرد.
او همچنین با اشاره به برنامه‌های این فدراسیون برای برگزاری اردوهای ملی و مسابقات قهرمانی در کیش گفت: بر اساس آمار سواحل کیش جزو امن‌ترین سواحل کشور است و این جای خوشحالی است.

دکتر سجادی، وزیری اخلاق‌گرا و در تراز انقلاب اسلامی

در ادامه فتحی، عضو فراکسیون ورزش مجلس نیز با بیان اینکه دکتر سجادی به عنوان فردی متعهد و اخلاق‌گرا، وزیری در تراز انقلاب اسلامی است، گفت: ما مشکلات ورزش را درک می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم گره ای از مشکلات ورزش کیش باز کنیم. خواهش ما از دوستان این است در ایام بودجه با نمایندگان در ارتباط باشند که بتوانیم ردیف بودجه مجزایی را برای فعالیتهای پویاتر جزیره در بعد ورزش شاهد باشیم.

رفع عقب‌افتادگی در ورزش با وزیری ورزشی

– اوسطی یکی دیگر از نمایندگان حاضر در این نشست اظهار کرد: برای اینکه ارزیابی کنیم که کشتی ورزش بعد از انقلاب اسلامی به چه سمتی در حال حرکت است نیاز به شاخص و قطب‌نما داریم و این شاخص اسناد بالا دستی است. اگر آسیب‌شناسی کنیم به این نتیجه می‌رسیم که در برخی مواقع غفلت‌هایی داشته ایم بنابراین اگر بخواهیم کاستی‌ها را جبران کنیم باید نگاه تحولی داشته باشیم و خوشبختانه این بستر برای اولین بار با حضور فردی از جنس ورزش در رأس ورزش فراهم است.

سعه صدر در رفتارهای وزیر ورزش مشخص است

در بخش دیگری از این جلسه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به برنامه‌های ورزشی این سازمان اظهار کرد: در این مدت چهار ماه سعی کردیم هر چیزی را سر جای خودش قرار دهیم و موفق شدیم در این بازه زمانی ٢٠ مدال را در رشته‌ی مختلف کسب کنیم. هیات‌های ورزشی جزیره حمایت‌‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری سازمان را تا جایی که تکلیف‌مان باشد خواهند داشت و تلاشمان این است برای فعالیت این دوستان شرایط آرامی را بوجود بیاوریم.
کشاورز با بیان اینکه تیم ما تیمی کاملا ورزشی است گفت: قول می‌دهیم پای کار ورزش باشیم.
وی با بیان اینکه دکتر سجادی فردی اخلاق‌مدار است و این سعه صدر از رفتارهای ایشان مشخص است گفت: می‌دانیم که نمی‌توان یک روزه به اهداف رسید اما در کنار وزارت ورزش و جوانان تلاش می‌کنیم جایگاه ورزش را در جزیره کیش ارتقا دهیم.
کشاورز همچنین توضیحاتی درباره برنامه‌های این سازمان همزمان با برگزاری رقابت‌های جام جهانی ارائه کرد.

سید حمید سجادی در نشست صمیمانه هیات های ورزشی کیش که باحضورجمعی از اعضاء فراکسیون ورزشی مجلس شورای اسلامی برگزار شد اظهار کرد: در دوره جدید فعالیت هایمان دیپلماسی بین المللی ورزشی کشور ار جدی گرفته ایم و به همین منظور در حال رایزنی برای طراحی برگزاری ورزش های آبی با کشور آذربایجان هستیم و در راستای این دیپلماسی تاکنون به سه کشور سوئیس، قطر و آدربایجان سفرهایی انجام شده و این هفته نیز سفری به کشور عراق خواهیم داشت.

وی وجودجام جهانی قطر را فرصتی برای اجرای طرح های مشترک ورزش در حوزه های مختلف به ویژه دریا و ساحل با کشورهای همجوار در خلیج فارس برشمرد.

سجادی همچنین با اشاره به اینکه کیش ظرفیت پایلوت شدن در بسیاری از رشته های ورزشی را دارد افزود: کیش می تواند پایلوت مدیریتی ورزشی کشور باشد و امیدواریم به زودی زود با همفکری و نگرش عملیاتی و راهبردی و مدیریت آقای کشاورز این اتفاق در کیش صورت پذیرد.

وی با تاکید بر امکان احداث موزه ورزشی، سایت پزشکی ورزشی و برگزاری بزرگترین رویدادهای ملی و بین المللی ورزشی و همچنین ایجاد مراکز بین المللی فدراسیون ورزش ها در کیش اظهار کرد: کیش می تواند مرکز بین المللی فدراسیون جهانی روزخانه ای باشد.

وزیر ورزش شناخت ظرفیت های موجود در کیش و استفاده بهینه با مدیریت صحیح از داشته ها را یک امر ضروری عنوان کرد و افزود: پس از شناخت دارایی ها و توانمندی های می توان با برنامه ای جامع جزیره کیش را به الگوی توسعه در رشته های مختلف ورزشی کشور کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر تفویض اختیار برخی وظایف به مدیران منطقه آزاد گفت: فلسفه وجودی مناطق آزاد در کشور تبدیل شدن به پایلوت در بسیاری جهات است که در این رابطه وزارت ورزش وجوانان قصد دارد وظایف خود در امور جوانان وزارتخانه را به مرکز ورزش و تفریحات سالم کیش تفویض کند.

به رسمیت شناختن استقلال هیات های ورزشی توسط فدراسیون های ورزشی، تعیین تکلیف صدور احکام روسای هیات های ورزشی و اعطای حق رای به هیات های ورزشی کیش در مجامع فدراسیون های ورزشی (کیش در فدراسیون فوتبال دارای کرسی رای است) از دیگر اقداماتی است که به گفته وزیرورزش و جوانان می توان با مشارکت وزارتخانه و منطقه آزاد به آنها پس از طی مسیرهای حقوقی دست یافت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش