شما اینجا هستید
اجتماعی » تزریق نوبت یادآور واکسن چهارم کرونا به بیش از سه هزار نفر در کیش

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، لیدا تفتی، گفت: براساس آمار تجمیعی ۱۴۸ هزار و ۹۸۵ واکسن از آغار واکسیناسیون در جزیره کیش تزریق شده است.

وی افزود: بیش از ۳۲ هزار و ۲۴۸ واکسن در نوبت سوم به ساکنان و گردشگران جزیره کیش تزریق شده است.

مسئول روابط عمومی مرکز توسعه سلامت کیش، با اشاره به اینکه روز گذشته ۶۸۰ واکسن تزریق شده است، گفت: افراد بالای ۱۸ سال که حداقل ۴ ماه از تزریق نوبت سوم واکسن خود گذشته است می‌توانند برای دریافت نوبت یادآور به مرکز بهداشت بوعلی جزیره کیش با همراه داشتن کارت واکسن یا کارت ملی خود مراجعه کنند.

وی گفت: ۵۹ هزار و ۷۳۷ واکسن در نوبت اول و ۵۳ هزار و ۹۷۶ در نوبت دوم به مشمولان جزیره کیش تزریق شده است.

لیدا تفتی با اشاره به ضرورت واکسیناسیون برای مقابله با ویروس کرونا گفت: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، پرهیز از تجمعات، استفاده از ماسک مهمترین توصیه‌ها در خصوص پیشگیری از ابتلا به زیر سویه‌های جدید ویروس کرونا است.

وی تصریح کرد: افراد می‌توانند همه روزه از ساعت ۸ تا ۱۳ در نوبت صبح و عصر‌ها از ساعت ۱۸ تا ۲۰ به مرکز بهداشت بوعلی کیش مراجعه کنند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش