شما اینجا هستید
اجتماعی » ارائه خدمات بهداشتی اولیه بصورت رایگان برای همه اتباع خارجی مقیم کیش

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش،دکتر رضانیا رئیس مرکز بهداشت کیش در جلسه ای با حضور مسئولین واحدهای این مرکز که در دفتر وی برگزارشد تشریح کرد: کمیساریای عالی پناهندگان با همکاری مرکز مدیریت بیماریها و یونیسف طرحی ارائه داده اند در دو حوزه تکمیل واکسیناسیون و غربالگری که هدفش اتباع خارجی مقیم ایران است و قرار است از اول دی و به مدت سه ماه اجرا شود.
.
وی افزود: این خدمات شامل خورادن واکسن فلج اطفال در کودکان زیر ۱۵ سال،تزریق واکسن سرخک وسرخجه در کودکان ۹ ماهه تا ۱۵ ساله وغربالگری سل در افراد بالای ۱۲ سال، مکمل ویتامینA در کودکان زیر ۵ سال می باشد که در مراکز و پایگاه های سلامت بهداشت سراسر کشور در دسترس می‌باشد. این طرح با مشارکت رابط سلامت غیر ایرانی انجام خواهد گرفت.

وی هدف از اجرای این طرح را آشنا کردن اتباع غیر ایرانی با مراکز ارائه خدمات بهداشتی،تقویت ارتباط اتباع غیر ایرانی با مراکز بهداشتی درمانی، ارتقاء پوشش واکسیناسیون در کودکان غیر ایرانی زیر ۱۵ سال، انجام واکسیناسیون تکمیلی OPV و MR کودکان زیر ۱۵ سال، تجویز مکمل ویتامین A و غربالگری و بیماریابی افراد بالای ۱۲ سال به ویژه بیماری سل است.

دکتر رضانیا افزود: مرحله اول این طرح که شامل واکسیناسیون ومکمل ویتامین Aمی باشد در دی ماه اجرا خواهد شد و مرجله دوم این طرح از بهمن ماه تا پایان فروردین۱۴۰۲ که شامل لکه گیری وغربالگری می باشد اجرا می گردد.

از کلیه اتباع که بصورت مجازوغیرمجاز وارد جزیره شده اند بدون هیچ گونه دغدغه برای دریافت خدمات رایگان به نزدیک ترین پایگاه بهداشتی درمانی مراجعه نمایند .

آدرس ونحوه فعالیت پایگاه ها
۱-مرکز خدمات جامع سلامت بوعلی: صفین جنب بهزیستی .صبح وعصر
۲-پایگاه سلامت صدف: ویلاهای فردوس، کلینیک خانواده. صبح
۳-پایگاه سلامت سحر: شهرک سحر. صبح

رئیس مرکز بهداشت در جمع مسولین واحدها گفت: هماهنگی‌های بین بخشی و برون بخشی برای اجرای بهتر این طرح و همچنین تامین ملزومات مورد نیاز صورت گیرد و در همین رابطه یک دوره کلاس توجیهی ویژه پرسنل درگیر این طرح برگزار خواهد شد.

وی همچنین ضمن تقدیر از زحمات خبرنگاران ،رسانه ها و فعالین فضای مجازی که در دوران همه گیری کووید ۱۹ ما را همراهی کردند افزود: جهت شناسایی این طرح کاملا بهداشتی، حتما در نشست خبری از همه عزیزان دعوت می‌کنیم تا در این راستا مانند گذشته همراه ما باشند.

روابط عمومی مرکز بهداشت کیش

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش