شما اینجا هستید
اخبارکیش » تیم جوانان تهران قهرمان المپیاد فوتسال زیر ۱۸ سال در جزیره کیش شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی مرکز ورزش و تفریحات سالم کیش، در دیدار پایانی این مسابقات تیم تهران توانست با تک گل نیمه دوم خود مقابل ‌خراسان رضوی پیروز میدان شود و جام قهرمانی را از آن خود کند.

تیم خراسان رضوی نائب قهرمان شد و در دیدار رده بندی نیز، هرمزگان با شکست دادن جوانان قم در ضربات پنالتی، جایگاه سوم را به دست آورد.

این مسابقات با حضور ۵۰۰ ورزشکار کشور با هماهنگی کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی و بر اساس نیاز در فضای استعداد یابی کشور از جمله استان های کمتر توسعه یافته برای تشکیل تیم های ملی برگزار شد.

با این هدف و بر اساس توانمندی ورزشکاران، ۵۰ فوتسالیست برتر از تیم های حاضر انتخاب شدند تا در اردوهای آمادگی تیم ملی جوانان شرکت کنند.آیین اختتامیه این مسابقات با حضور رئیس فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و وحید شمسایی سرمربی تیم ملی بزرگسالان تیم ملی فوتسال برگزار شد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش