شما اینجا هستید
اجتماعی » دفاتر استانی اتحادیه‌ انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان در مناطق آزاد کشور ایجاد می شود

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از فرینا، در این دیدار مقرر شد دفاتر استانی این اتحادیه در شش منطقه آزاد کیش، قشم، چابهار، اروند، ارس و ماکو که دارای جمعیت هستند راه اندازی و فعالیت خود را آغاز کنند.
همچنین مقرر شد به منظور ارتقاء موضوعات آموزشی، تربیتی و فرهنگی مربوط به دانش آموزان تفاهم نامه ای نیز با معاونت های فرهنگی، اجتماعی و گردشگری مناطق آزاد امضا و در چارچوب آن عمل خواهد شد.
گفتنی است، این اتحادیه با هدف آشنا کردن دانش‌آموزان با فرهنگ متعالی اسلام و بالا بردن سطح آگاهی آنان نسبت به مبانی عقیدتی اسلام و انقلاب اسلامی، شکوفا ساختن استعدادهای خدادادی و تحقق کمالات انسانی، حفظ و تداوم دستاوردهای انقلاب اسلامی از طریق هر چه فعالتر کردن نیروهای دانش آموزان در صحنه‌های اجتماعی و انقلابی جامعه تشکیل شده است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش