شما اینجا هستید
اخبارکیش » کیش صاحب چهارمین و بزرگترین آشیانه بالگردی کشور می شود

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، بزرگترین و مجهزترین آشیانه بالگردی کشور در زمینی به مساحت ۶ هزار و ۶۵۰مترمربع و با زیربنای ۲ هزار و ۳۷۵ مترمربع آشیانه و با ظرفیت ۵ فروند بالگرد داخل آشیانه و ۳ پارکینگ اختصاصی در اپرون با سرمایه گذاری ۱۳۰۰ میلیارد ریال به مدت ۱۶ ماه توسط شرکت هلیکوپتری پاسارگاد پرواز کیش ساخته می شود.

مساحت کارگاههای فنی و دفاتر اداری و عملیاتی این آشیانه ۲ هزار و ۶۵۰ مترمربع و مساحت اپرون پروازی اختصاصی ۴ هزار و ۲۷۵ متر مربع اعلام شده است.

بر اساس این گزارش، در این آشیانه فضاهای آموزشی جهت تربیت نیروهای متخصص صنعت هوانوردی، فضاهای اختصاصی جهت مشارکت های بین المللی و ایجاد زیرساختهای لازم برای انجام تعمیرات اساسی انواع بالگرد پیش بینی شده است.

گفتنی است کارفرما این پروژه سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های منطقه آزاد کیش و سرمایه گذار و بهره بردار آن شرکت هلیکوپتری پاسارگاد پرواز کیش است که به مدت ۱۹ سال به صورت قرارداد ساخت، مالکیت، اجاره و انتقال با سازمان منطقه آزاد کیش مشارکت دارد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش