شما اینجا هستید
اخبارکیش » حضور گسترده شرکت عمران، آب و خدمات کیش در نمایشگاه کتاب با محوریت آموزش و فرهنگ‌سازی شهری

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی شرکت عمران، آب و خدمات، این حضور با هدف ارتقای سطح آگاهی عمومی، دعوت از خانواده‌ها به مشارکت در فعالیت‌های خلاقانه و آشنایی نسل‌های جدید با مفهوم تفکیک از مبدأ طراحی شده و در طول هفته برنامه‌های متنوعی برای گروه‌های مختلف سنی برگزار می‌شود.

در جریان این برنامه‌ها، کارگاه‌های آموزشی شامل «تفکیک از مبدأ»، «ساخت کاردستی‌های بازیافتی با عنوان ساخت بهترین‌ها از دورریختنی‌ها»، «حجم‌سازی با خمیر کاغذ» و «هنر با چوب و رنگ» به‌صورت روزانه در ساعات مشخص برگزار می‌شود و کودکان و نوجوانان با روش‌های ساده و عملیِ استفاده دوباره از دورریختنی‌ها آشنا می‌شوند. همچنین بازدید گروهی «شهرداران کوچک» از نمایشگاه کتاب، فرصتی فراهم می‌کند تا دانش‌آموزان با مبانی مدیریت شهری، نقش شهروندی و اهمیت حفاظت از محیط‌زیست به‌صورت تجربی آشنا شوند.

در کنار این برنامه‌ها، شرکت عمران دو رویداد مهم پاکسازی ساحل را با مشارکت گروه‌های مردمی، ورزشکاران و فعالان محیط‌زیست برگزار می‌کند. این برنامه‌ها در روزهای دوشنبه و پنجشنبه از ساعت ۱۵ تا ۱۷ انجام می‌شود و مسیرهای پلاژ آقایان تا اسکله تفریحی و نیز میدان جاسک تا پس از هتل ترنج توسط داوطلبان پاکسازی خواهد شد. به‌منظور تشویق و قدردانی از مشارکت‌کنندگان، بن کتاب به‌عنوان هدیه فرهنگی در اختیار آنان قرار می‌گیرد.

مجموعه این فعالیت‌ها نشان می‌دهد که شرکت عمران، آب و خدمات کیش رویکردی فراتر از اقدامات عمرانی در پیش گرفته و با ورود به عرصه آموزش، فرهنگ‌سازی و تقویت مشارکت اجتماعی، به‌دنبال ایجاد الگوی جدیدی از حکمرانی شهری مبتنی بر آگاهی، مسئولیت‌پذیری و همکاری شهروندان است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش